Forside     Om meg      Om Reiki      Reikibehandling     Reikikurs     Fjernhealing     Krystallhealing     Mentalhealing     Om Munay-ki      Om Ritene      Munay-ki kurs      Despachotreff/bålseremoni     Healingtreff     Håndlesning     Kroatia     Kontakt-info/påmelding     Workshops     Lenker     Bilder     Kortlegg     Thetahealing

*** Despacho/bålseremoni ***

 

Inkashamanenes transformerende sermoni.
 
Her ofrer vi tilbake til skapelsen,ved å legge inn gode ønsker for fremtiden. Det som legges inn og som du har med deg til sermonien kan være f,eks: Rosiner,ris, gule blomster,sjokolade små pinner, tretannpirkere,bønner,sukker,gull og sølv bånd,fjær som du har funnet ute,av dette her kan du plukke ut 2 ting. 
 
Når despachoen er ferdig laget med tingene som legges i,blir den pakket inn, og et tørkle/skjerf knytes rundt. Så blir den brukt til å rense med for at healingprosessen kan begynne,transformasjon er mulig i en 2 ukers periode. Jeg åpner det hellige rom,slik at Munay-ki hjelperne kan ta del i prosessen som gjennomgåes,og vi holder fokuset på å være oss selv og alle som da er med, er med på å dele prosessen. Du trenger ikke ha noe healingsystem for å delta. Dette er for alle som vil prøve dette ut.
 
Det er begrenset plass og jeg lar det være max 6 stk med på sermonien. Derfor er det bindene påmelding senest dagen før.
 
Dato: Fredag 20/05 - Tirsdag  21/06 - Onsdag 20/07 - Torsdag 18/08 - Fredag 16/09
 
Hver måned rundt fullmåne, ring for info. Hjertelig velkommen.
 
 
Pris: 300,-