Forside     Om meg      Om Reiki      Reikibehandling     Reikikurs     Fjernhealing     Krystallhealing     Mentalhealing     Om Munay-ki      Om Ritene      Munay-ki kurs      Despachotreff/bålseremoni     Healingtreff     Håndlesning     Kroatia     Kontakt-info/påmelding     Workshops     Lenker     Bilder     Kortlegg     Thetahealing

*** Fjernhealing ***

 

Fjernhealing er en mediativ tilstand hvor energien får lov til å flyte fritt, mot en person som ikke nødvendigvis er i nærheten. Hjerteenergien er grenseløs, og kan faktisk bevege seg helt til den andre siden av jordkloden.
 
Jeg bruker Reikienergien til fjernhealing. Fjernhealingen sender jeg deg, som en healing, til det du måtte ønske å få hjelp til. Det jeg trenger av deg er, et navn, eller bosted og alder, eller tlf nr, dette for at healingen skal komme til rette vedkommende.
 
Du sender da til meg, enten på mail eller sms, hva du ønsker hjelp med.
Eks: plager/ønsker som du har, eller at du trenger påfyll av energi. Har du plager holder det med at du skriver, søvnproblemer,gikt, høyt blodtrykk, allergi ol. Trenger du hjelp med at en eksamen går bra, mer selvtillit, indre trygghet osv.
 
Du beholder din frie vilje,og at du tenker positivt i dagene etter sending, og fint om du ønsker energien velkommen med et åpent sinn som kan hjelpe energien raskere. 
Lurt å drikke mye vann om du får det til, da det hjelper på utrensingen av evt. plager. Positiv tankegang hjelper deg til lettere å ta imot energien, og å ha tillit til, å være villig til å ta imot kjærlighetsenergien. Litt repitisjon der, men det er viktig å ha tillit til det å ta imot..:-)
 
Energien vil kunne vare i opptil 4 uker, noen ganger mer, er det flere i "familien" som ønsker det samme, må de ha blitt spurt først og være enig i denne fjernhealingen.
 
Avtales etter ønske på tlf/sms/mail ( i meny, kontaktinfo)
 
Pris pr Fjernhealing er kr 300,-
Familie kr 500,- 
 
Konto: 7143 118 0558. Kun forskuddsbetaling