Forside     Om meg      Om Reiki      Reikibehandling     Reikikurs     Fjernhealing     Krystallhealing     Mentalhealing     Om Munay-ki      Om Ritene      Munay-ki kurs      Despachotreff/bålseremoni     Healingtreff     Håndlesning     Kroatia     Kontakt-info/påmelding     Workshops     Lenker     Bilder     Kortlegg     Thetahealing

*** Håndlesing ***
 
Jeg tilbyr håndlesning av ditt håndavtrykk. Jeg ser på linjene i hånden din og leser utifra det,samt jeg bruker intuisjonen min.
Hva som står eller hva jeg får inn er forskjellig,da vi alle har forskjellige håndtyper og linjer. Jeg kan hjelpe deg til å se hva du trenger å jobbe med i deg selv, hvor du er i livet akkurat nå,og hva som ligger i hånden din som du ikke vet om, ang. livsvalg/veivalg.
Hendene har mye å fortelle, da det er vårt personlige avtrykk. Jeg ser det du vil at jeg skal se,og ikke mer enn det. Er du åpen for å vite alt,får du det du trenger om du er klar for det. Og dette kan jeg si da det viser seg at jeg heller ikke skal se alt om en person ,men at intuisjonen og linjene kan fortelle meg bare det du trenger å vite. Ønsker du en lesning ta kontakt for timebestilling.
 
Pris:
 
30 min. 600,-
60 min, 900,-