Forside     Om meg      Om Reiki      Reikibehandling     Reikikurs     Fjernhealing     Krystallhealing     Mentalhealing     Om Munay-ki      Om Ritene      Munay-ki kurs      Despachotreff/bålseremoni     Healingtreff     Håndlesning     Kroatia     Kontakt-info/påmelding     Workshops     Lenker     Bilder     Kortlegg     Thetahealing

*** Om Munay-ki ***
 
Tradisjonbaserte riter fra Inkashamanene fra Andesfjellene og Amazonasjungelen.
Ritene er uttrykt på forskjellige måter i de forskjellige kulturer,men har felles hensikt,når de innvies, slik at vi kan bli en person full av visdom og kraft.
Ritene kommer fra Laikane,den gamle tidens" Earthkeepers". Når du selv innvies i ritene og merker tilstedeværelsen,vil du kunne fornemme visdommen fra disse lysvesner som er fri fra karma og gjennfødsel,men som nå oppholder seg etter å ha brutt ut av linær tid," ihellig tid," uendligheten.
 
Har du tidligere traumer,vil ritene rense ditt energifelt for psykisk avfall. Disse lysvesner kommer å hjelper deg når ditt energi nivå økes,veileder de deg. Når du tar kontakt med dem,vil du kunne bli istand til å minnes historier som du aldri erfarte direkte,men som nå er dine. De enorme reservoar av visdom i minnene til Laikane som kobler seg opp, og som eksisterer utenfor tiden når vi forbindes med disse lysvesne, blir deres historie,våres historier.
 
Laikaene kaller det en regnbuekropp når chakraene blir renset med ritene. Den 7,8 og 9 riten hjelper deg så du kan"laste ned" ny og bedre versjon av den softwaren som informerer lyskroppen,og videre informerer ditt DNA med instrukser om å fremkalle en ny og bedre kropp,som eldes,heales og dør anderledes. Earthkeepers forener oss med en rad av engler fra forskjellige verdner, og de første tilstedeværende sjeler etter skapelsen. Disse trenger ikke å leve om og om og om igjen i fysiske kroppersom oss. De trenger ikke en legemligform, ei heller å lære å vokse gjennom den matrielle verden. De lever evig og passer på mange verdner i mange galakser.
Vi trenger ikke å lete etter svarene utenfor oss selv,når vi er koblet til denne kraften, svarene får vi inni oss.
 
Earthkeepers overfører ritene til studenten og en linje av lysvesner overfører seg selv. Disse vil hjelpe oss mot forandringen som skjedde rundt 2012.
Det er 9 Munay-ki riter og rite 10 som er fra Inkashamanene.
 
Alberto Villoldo har laget et system som er enkelt å lære å følge for oss her i Vesten. Velger du overførsel av ritene hjelper de deg deg i din selvutvikling. Dette er enkelt å lære og å lære bort til andre. Ritene kan sees  her  http://www.munay-ki.org og du får se hvordan de 9 ritene blir utført.