Forside     Om meg      Om Reiki      Reikibehandling     Reikikurs     Fjernhealing     Krystallhealing     Mentalhealing     Om Munay-ki      Om Ritene      Munay-ki kurs      Despachotreff/bålseremoni     Healingtreff     Håndlesning     Kroatia     Kontakt-info/påmelding     Workshops     Lenker     Bilder     Kortlegg     Thetahealing

*** Om Reiki ***

Reiki er den universielle kraft\energi som stråler gjennom alt levende, din Reikienergi kan styrkes gjennom en behandling. For å kunne heale med denne energi, må kanalen åpnes.

Dette gjøres i en innvielse som gjenåpner kanalen. Reiki kan brukes til selvhjelp feks.befrielse fra angst,depresjoner,røykeslutt, gjenoppbygge selvtillit, få bedre humør,og den kan hjelpe andre i samme situasjon. Reiki hjelper deg der hvor du er, til å få mer harmoni og glede inn i livet ditt. Reikienergien jobber i alle lag som du kan trenge hjelp til å forstå hvorfor du har det som du har det,visst noe ikke fungerer greit i livet ditt akkurat nå. Reiki går til der hvor du trenger mest uavhengig av hva/hvor vi vil den skal gå. Du kan være med å påvirke,som den kanalen du er blitt åpnet for.

Dette er bare noe av det Reiki kan hjelpe med. Jeg snakker av erfaring, da jeg har fått hjelp med det samme. De som bare tar behandling, trenger ikke å åpne kanalen,det gjøres for de som tar kurs. Mikao Usui grunnla Reikisystemet. Han satte det i system for å kunne videregi det.

 
 
Praktisk informasjon
Undervisningen omfatter både teori og praksis. Etter kurset får man et diplom/kursbevis. Sertfikat får du etter endt lærerdel. Lærerdelen lærer du å holde kurs og innvie andre i Reikisystemet. Kurs i Reiki finner du i menyen over.
 
*** <3<3<3 ***