Forside     Om meg      Om Reiki      Reikibehandling     Reikikurs     Fjernhealing     Krystallhealing     Mentalhealing     Om Munay-ki      Om Ritene      Munay-ki kurs      Despachotreff/bålseremoni     Healingtreff     Håndlesning     Kroatia     Kontakt-info/påmelding     Workshops     Lenker     Bilder     Kortlegg     Thetahealing

*** Reikibehandling ***

 

Det blir trukket kort om ønskelig, og dette kan være et godt hjelpemiddel om du skulle være usikker på noe før en behandling på benk eller stol. Det er valgfritt om bruken med kort. Tid: 15 min.på kortene. 45 min. på healing enten det er på benk eller stol.
 
Velger du å ligge på benken kan du slappe av til behagelig musikk og jeg kobler meg på energien slik at du får en behagelig og avslappende stund på benken.
Dette er det jeg kaller kvalitetstid med seg selv,og må bare oppleves. Når jeg er koblet på, legger jeg hendene mine på deg og du vil kjenne behagelig varme stråle ut fra hendene mine. Noen kan oppleve prikking/sittring når energien stråler gjennom en. Dette er ikke farlig,men skulle det være noen som føler ubehag, sier de ifra og behandlingen stoppes. Jeg har bare opplevd at folk synes dette er helt fantastisk, men vi er alle forskjellige,og vi kan derfor oppleve behandlingen anderledes.
 
Velger du å sitte på stolen blir det samme opplegget med musikk, men fordelen her er at du får healing både foran og bak samtidig. Dette er en smaksak om hva en velger. Begge metodene er like gode og har ingen betydning for behanglingen.Energien går dit hvor den trengs aller mest hos klienten.Klienten kan oppleve en økening i energien sin, føle seg mer opplagt, bedre humør, føle indre fred, føle mer harmoni og glede. Behandlingen kan også gi en dypere mening med livet og hvor godt det er å leve. Jeg jobber også med auraen. Jeg holder da hendene litt over deg, alt etter som hvor i auralaget ditt det trengs å jobbe med, og hvor det trengs å fylle på med energi om det er det du trenger.
 
 Timebestilling : Avtales
 
Pris kr.500,- uten kortlegg

Pris kr.600,-m/kortlegg