Forside     Om meg      Om Reiki      Reikibehandling     Reikikurs     Fjernhealing     Krystallhealing     Mentalhealing     Om Munay-ki      Om Ritene      Munay-ki kurs      Despachotreff/bålseremoni     Healingtreff     Håndlesning     Kroatia     Kontakt-info/påmelding     Workshops     Lenker     Bilder     Kortlegg     Thetahealing

*** Workshop *** 

FOR NYBEGYNNERE:

 Går over 2 dager og er helgebasert. Vi er 2 instruktører som holder denne workshoppen.  Er du på søken etter noe mer i livet ditt så kan dette være workshoppen for deg. Anbefales også for deg som har tatt Reiki1 for en stund siden og som ønsker å komme igang igjen. Fokuset her blir å bli kjent med intuisjonen og jobbe for å bli trygg på den. Her vil du få en mini innvielse som blir gitt deg i hendene, slik at du kan få en smak av dette vi skal i gjennom i workshoppen. Du vil få  mulighet til å ta et Reiki kurs senere til redusert pris om du ønsker det.(Reduset pris er for de som har fullført workshoppen for nybegynnere).

  Det blir holdt foredrag i Reiki og Buddhistisk filosofi slik at du kan få litt mer informasjon om hvilken vei /retning du kan velge og veien videre til opplysthet/åndelighet/spiritualitet. Det blir meditasjoner og øvelser som du kan bruke etter workshoppen,uavhengig om du tar et Reiki kurs senere eller ikke. Disse meditasjonene og øvelsene blir dine. Det blir ikke gitt kompendie her,men ønsker du "oppskriften" kan du få den i etterkant av workshoppen. Jordingsøvelse er en øvelse som vi alle burde gjøre hver dag.Den kobler oss til jorden slik at vi står trygt i vår egen energi,og du får beskyttelse slik at du lettere kan se/kjenne hva som er ditt og hva som er andre sitt i din vei til å finne deg selv.

 Meditasjonenes innehold er: Nr.1: Stillhetsmeditasjon,er for å roe ned sinnet og det kan jo være godt i en travel hverdag hvor mange krav stilles til oss. Hjelper til å roe tanker/bekymringer som vi alle har dagelig.Nr. 2 : Åpning av det 3 øyet hvor du kan gjøre øvelser for å forsterke intuisjonen din. Dette er en meditasjon som du kan bruke da den hjelper deg til å se når du er klar for det. Den øker intuisjonen betraktelig og du føler en tilhørighet med alt, mens du er i denne meditasjonen,og du vil føle deg gladere og mer kjærlig etterpå. Du vil lære litt om chakraene og auraen som sitter i og rundt  kroppen vår og hvordan du kan rense og forsterke dem.

 Det samme lærer du om krystallene. Disse krystallene har en vidunderlig og sterk energi og hjelper oss i de prosesser vi eventuelt er i,de healer oss rett og slett. Så skal vi leke litt med orakelkort,som er et verktøy som er herlig å jobbe med. Orakelkortene er ikke noe fasitsvar, er en veiledning til din vei fremover eller en ny vei/metode til å tilnærme seg en situasjon. Det blir lagt enkle legg og du får prøve deg i å lese andre med kortene. Dette er en fin øvelse til nettopp å følge intuisjonen din. Har du orakelkort tar du disse med deg,har du ikke anbefales det at du kjøper slike. Til slutt går vi sammen 2 og 2 og gir hverandre litt healing,så byttes det om, vi gir tilbakemelding til hverandre.       

 Vi avslutter workshoppen med tilbakemeldinger fra dere om hva dere synes,og eventuelt diskuterer forandringer. Håper du har lyst til å være en del av denne workshoppen og at du kommer med godt humør og masse nysgjerrighet,slik kan både du og vi lære av hverandre.

Depositum 300,- ved påmelding.  Bindene påmeldig. Premiærepris 900,- pr person (for hele helgen), den 07.03- 08.03/15. Denne pris er kun for denne første gangen, og deretter vil det være en pris på 2500,- pr person. Senest 7 dager før kursstart skal hele kursprisen være registrert på min konto: 71431180558

Dato for de neste workshoppene er: 18-19/4, 23-24/5, 27-28/6.

 Får du med deg flere betalende deltagere, kan kursprisen reduseres pr antall deltager du får med deg på denne workshoppen.

Min 5 personer for at workshoppen skal kunne gjennomføres. Ta kontakt på sms/tlf/mail for påmelding. Det finner du øverst i menyen under Kontakt-info/påmelding.

 Hjertlig velkommen, hilsen Bianca og Marit <3 <3 <3